Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

U UTORAK BIOSKOP!


"Maša i medved", "Sing" i "Assasians Creed", tri aktuelna blockbustera na repertoaru bioskopa Doma kulture u Srbobranu...


Prva projekcija animiranog filma "Maša i medeved" za najmlađe najavljena je za utorak 24.01.2017. u 16.45h, potom na velikom platnju sale malog pozorišta u 18.00 pokrenuće se pokretne slike filma "Sing" (3D), a sa početkom u 20.00h ljubitelji bioskopa i sedme umetnosti imaće priliku da vide film "Assasians Creed" (3D).

Ulaznice za film "Maša i medved" prodaju se po ceni od 200 dinara, dok su za druga dva filma 250 dinara.

Kada u uvodnim scenama filma „Assassin’s Creed“ (3D), Kalum Linč stigne u Abstergo, susreće se sa svetom za koji nije znao da postoji.

Red Asasina i vitezovi Templari su u ratu od nastanka čovečanstva; svaka grupa ima svoje ideale i uverenja o tome kako čovečanstvo može da dostigne svoj najveći potencijal i da ponađe artefakte prethodne civilizacije, koja je nastala pre pojave prvih ljudi.

Uz pomoć Animusa, Templari pokušavaju da prodru u genetske uspomene, tako što šalju ljude nazad kroz istoriju i oživljavaju iskustva njihovih predaka. Ali šta sve to znači?

Pošto stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima.

Pored glavne uloge Fasbender je zadužen i za produkciju, dok režiju potpisuje Džastin Kurcel. U filmu igraju i oskarovka Marion Kotijar, Majkl Kenet Vilijams i Džeremi Ajrons. 

Postavio: Administrator dana 2017.01.22

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin