Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

VELE IDE U PETNICU!


Predsednik opštine Srbobran, Neško Čestić u svojoj današnjoj izjavi povodom velikog praznika, obeležavanja školske slave "Sveti Sava" pored čestike učenicima i zaposlenima u prosveti, saopštio je da je da je doneo odluku da opština finansijski podrži boravak Velibora Maksimova u istraživačkoj stanici Petnica.


- Ovo je dan kada slavimo neke od najvećih vrednosti, obrazovanje i prosvetiteljstvo, neraskidivo vezane za osnovne ljudske principe - ljubavi, tolerancije, solidarnosti i međusobnog pomaganja. Obeležavajući Savindan, negujemo uspomenu na Rastka Nemanjića – Svetog Savu, negujemo uspomenu na sva njegova dela kao duhovnika, zakonodavca, književnika i pisca, narodnog učitelja i prosvetitelja. Neka vam njegov život i njegova prosvetiteljska misija budu inspiracija i uzor u svakodnevnom životu, kaže se u poslanici koja je dostavljena medijima.

- Dragi predškolci, đaci i studenti, uvaženi vaspitači, nastavnici i profesori, povodom školske slave – Svetog Save, u ime svojih saradnika i u svoje lično ime, upućujem vam najiskrenije čestitke poručio je Čestić i dodao:

- Vodeći se idejom da treba podržati najbolje učenike i njihov obrazovni napredak, povodom obeležavanja Svetog Save, doneo sam odluku da se odobri finansijska podrška za boravak jednog od najboljih srednjoškolaca u Srbobranu, Velibora Maksimova, u Istraživačkoj stanici Petnica.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2017.01.27   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 45
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen