Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

VELE IDE U PETNICU!


Predsednik opštine Srbobran, Neško Čestić u svojoj današnjoj izjavi povodom velikog praznika, obeležavanja školske slave "Sveti Sava" pored čestike učenicima i zaposlenima u prosveti, saopštio je da je da je doneo odluku da opština finansijski podrži boravak Velibora Maksimova u istraživačkoj stanici Petnica.


- Ovo je dan kada slavimo neke od najvećih vrednosti, obrazovanje i prosvetiteljstvo, neraskidivo vezane za osnovne ljudske principe - ljubavi, tolerancije, solidarnosti i međusobnog pomaganja. Obeležavajući Savindan, negujemo uspomenu na Rastka Nemanjića – Svetog Savu, negujemo uspomenu na sva njegova dela kao duhovnika, zakonodavca, književnika i pisca, narodnog učitelja i prosvetitelja. Neka vam njegov život i njegova prosvetiteljska misija budu inspiracija i uzor u svakodnevnom životu, kaže se u poslanici koja je dostavljena medijima.

- Dragi predškolci, đaci i studenti, uvaženi vaspitači, nastavnici i profesori, povodom školske slave – Svetog Save, u ime svojih saradnika i u svoje lično ime, upućujem vam najiskrenije čestitke poručio je Čestić i dodao:

- Vodeći se idejom da treba podržati najbolje učenike i njihov obrazovni napredak, povodom obeležavanja Svetog Save, doneo sam odluku da se odobri finansijska podrška za boravak jednog od najboljih srednjoškolaca u Srbobranu, Velibora Maksimova, u Istraživačkoj stanici Petnica.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2017.01.27   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen