Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

ĐURĐINA, BILJANA I JELENA U RITMU EVROPE


Učenica OŠ Jovan Jovanović Zmaj, Đurđina Marunić (pevač) , Jelena Trifunović i Biljana Jelić iz Turije (ples) predstavljaće ove godine Srbobran na koncertu "Srbija u ritmu Evrope"! koji se održava u Somboru.


Njih tri danas je odabrao žiri na audiciji za ovo takmičenje . Audicija je održana u sali bioskopa, a broj prijavljenih učesnika bio je značajno manji nego prošle godine, što ne umanjuje uspeh devojčica koje su pobedile na audiciji.

Njih tri će predstavljati Srbobran, ali i Nemačku koja je ove godine dodeljena našoj opštini, tako da će Đurđina pevati na nemačkom jeziku, a ukoliko pobede u Somboru, najverovatnije ove tri talentovane devojčice, u organizaciji nemačke ambasade u Srbiji, očekuje putovanje u Nemačku.

- Pripreme idu odlično, ostala su samo još tri grada koji čekaju audiciju i odmah kreću pripreme za učešÄ‡e na završnoj svečanosti. Sa izabranom decom radiće najstručniji ljudi, obučavaće ih narednih pet meseci i očekujem da njihovi nastupi budu poput nastupa velikih zvezda. Kvalitet programa biće još bolji nego 2016. godine, rekao je nakon audicije, između ostalog Igor Karadarević, autor manifestacije "Srbija u ritmu Evrope".

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2017.01.29   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin