Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Vesti

OBEZBE─ÉENI PRIORITETNI LEKARSKI PREGLEDI ZA INVALIDNA LICA!


U saradnji lokalne samouprave, Doma zdravlja i URVI opštine Srbobran, odlu─Źeno je da sva invalidna lica sa teritorije naše opštine dobiju legitimaciju za prioritetni pregled prilikom posete odabranog lekara u Domu zdravlja.


Ovim putem iz Udru┼żenja ratnih vojnih invalida opštine Srbobran pozivaju svoje ─Źlanove da ponesu novu zdravstvenu knji┼żicu, ukoliko su je dobili i do─Ĺu u prostorije URVI kako bi im se izdala legitimacija za prioritetni lekarski pregled.

Iz ovog udru┼żenja, koje smo danas posetili, sti┼żu nam još dve informacije. Prva je da su stigle parking nalepnice za vozila kojima se prevoze invalidna lica. Ukupno preko dvadeset nalepnica danas je podeljeno ─Źlanovima URVI Srbobran, Udru┼żenja BISER i srodnih udru┼żenja iz naše opštine. Bila je ovo još jedna uspeno realizovana zajedni─Źka akcija nevladinog sektora i lokalne samouprave.

Tako─Ĺe danas smo saznali da deca poginulih boraca koji tra┼że posao treba da se jave u lokalnu podru┼żnicu Nacionalne slu┼żbe za zapošljavanje sa odgovaraju─çim rešenjem i u─Ĺu u evidenciju, koja obezbe─Ĺuje odre─Ĺene benefite prilikom tra┼żenja posla. 

Postavio: Administrator dana 2017.02.09

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 47
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen