Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/588/obezbeeni-prioritetni-lekarski-pregledi-za-invalidna-lica/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewOBEZBE─ÉENI PRIORITETNI LEKARSKI PREGLEDI ZA INVALIDNA LICA!


U saradnji lokalne samouprave, Doma zdravlja i URVI opštine Srbobran, odlu─Źeno je da sva invalidna lica sa teritorije naše opštine dobiju legitimaciju za prioritetni pregled prilikom posete odabranog lekara u Domu zdravlja.


Ovim putem iz Udru┼żenja ratnih vojnih invalida opštine Srbobran pozivaju svoje ─Źlanove da ponesu novu zdravstvenu knji┼żicu, ukoliko su je dobili i do─Ĺu u prostorije URVI kako bi im se izdala legitimacija za prioritetni lekarski pregled.

Iz ovog udru┼żenja, koje smo danas posetili, sti┼żu nam još dve informacije. Prva je da su stigle parking nalepnice za vozila kojima se prevoze invalidna lica. Ukupno preko dvadeset nalepnica danas je podeljeno ─Źlanovima URVI Srbobran, Udru┼żenja BISER i srodnih udru┼żenja iz naše opštine. Bila je ovo još jedna uspeno realizovana zajedni─Źka akcija nevladinog sektora i lokalne samouprave.

Tako─Ĺe danas smo saznali da deca poginulih boraca koji tra┼że posao treba da se jave u lokalnu podru┼żnicu Nacionalne slu┼żbe za zapošljavanje sa odgovaraju─çim rešenjem i u─Ĺu u evidenciju, koja obezbe─Ĺuje odre─Ĺene benefite prilikom tra┼żenja posla.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign