Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

KARLOVČANKE BOLJE OD NAŠIH ODBOJKAŠICA!


Sinoć je u Hali sportova u Srbobranu ŽOK Partizan iz Sremskih Karlovaca pobedio domaćina ŽOK Elan Woley sa 3:1 (21:25, 28:26, 10:25, 14: 25).


U 15. kolu Druge lige „Sever“ nakon četiri uzastopne pobede, odbojkašice iz Srbobrana u nastavku prvenstva 2016/2017 su pretrpele prvi poraz na domaćem terenu. Najmlađa ekipa u ovom rangu takmičenja na žalost nije imala snage, da se suprostavi znatno iskusnijem timu iz Sremskih Karlovaca, koji je ove sezone ubedljivo prvi na tabeli, sa 13 pobeda i svega jednom izgubljenom utakmicom.

Uprkos svemu, naše devojke su hrabro ušle u ovu utakmicu i prvi set izgubile u samom finišu. Najviše neizvesnosti i borbenosti prikazano je u drugom setu, a iz ove „igre živaca“ Elan Woley je izašao kao pobednik, 28:26. U nastavku utakmice devojke iz Srbobrana jednostavno nisu našle ritam, gomilale su se greške, ali uprkos tome, bilo je trenutaka, kada su prosto blistale. Iskustvo, a pre svega visina igrača gostujuće ekipe je bio odlučujući faktor u naredna dva seta....

Od 14 odigranih utakmica ove sezone, Elan Woley ima 6 pobeda i 8 poraza, i sa 18 osvojenih bodova stoji na 7 mestu tabele.

Iduće nedelje naše odbojkašice igraju odlučujuću utakmicu za opstanak u ovom rangu takmičenja...

Evo šta je za naš portal kazao trener domaćih odbojkašica:

L.P.

  

Postavio: Administrator dana 2017.02.21

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin