Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

SRBOBRAN SE PREDSTAVIO NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU!


Centar za sport, rekreaciju i turizam opštine Srbobran, pod okriljem Turističke organizacije Vojvodine, učestvovao je na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održavao od 23. do 26. februara.


Posetioci sajma su imali priliku da se na štandu Centra za sport, rekreaciju i turizam upoznaju sa turističkom i gastro ponudom opštine Srbobran i Parkom prirode 'Beljanska bara'.

Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Skoro 40 godina ispunjava svetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posetilaca.

Pod sloganom „Uživajte na vreme!“, u šest izložbenih hala predstavilo se više od 1.100 izlagača iz 56 zemalja – Grčke, Egipta, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Turske, Slovenije, Bugarske, ali i Indije, Mađarske, Tunisa, Nemačke… Prvi put svoje turističke potencijale predstavila je Nacionalna turistička agencija Kine, sa sedištem u Budimpešti, a posetioci su imali priliku da upoznaju i regione Ruske Federacije. Ovogodišnji učesnici su najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori.

'Carpe diem' iz Srbobrana je imao promociju sira i drugih mlečnih proizvoda od kozjeg mleka, tokom koje su gosti sajma imali priliku da osete ukus pravog organskog proizvoda.

Na sajmu su predstavljene i ponude Salaša Tatić u Turiji, Karinog salaša u Srbobranu, Udruženja Kobasicijada i Danka Beljanskog, mesara iz Turije, saopšteno je iz Centra za sport, rekreaciju i turizam. 

Postavio: Administrator dana 2017.02.27

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 97
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen