Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/622/srbobran-se-predstavio-na-sajmu-turizma-u-beogradu/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewSRBOBRAN SE PREDSTAVIO NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU!


Centar za sport, rekreaciju i turizam opštine Srbobran, pod okriljem Turisti─Źke organizacije Vojvodine, u─Źestvovao je na Me─Ĺunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se odr┼żavao od 23. do 26. februara.


Posetioci sajma su imali priliku da se na štandu Centra za sport, rekreaciju i turizam upoznaju sa turisti─Źkom i gastro ponudom opštine Srbobran i Parkom prirode 'Beljanska bara'.

Beogradski Sajam turizma najve─ça je turisti─Źka manifestacija u zemlji i jugoisto─Źnoj Evropi. Skoro 40 godina ispunjava svetske standarde u poslovanju, sa izlaga─Źima gradi partnerske odnose a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privla─Źi sve ve─çi broj posetilaca.

Pod sloganom „U┼żivajte na vreme!“, u šest izlo┼żbenih hala predstavilo se više od 1.100 izlaga─Źa iz 56 zemalja – Gr─Źke, Egipta, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Turske, Slovenije, Bugarske, ali i Indije, Ma─Ĺarske, Tunisa, Nema─Źke… Prvi put svoje turisti─Źke potencijale predstavila je Nacionalna turisti─Źka agencija Kine, sa sedištem u Budimpešti, a posetioci su imali priliku da upoznaju i regione Ruske Federacije. Ovogodišnji u─Źesnici su najzna─Źajnije turisti─Źke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turisti─Źki centri, vazduhoplovne kompanije, me─Ĺunarodni tur operatori.

'Carpe diem' iz Srbobrana je imao promociju sira i drugih mle─Źnih proizvoda od kozjeg mleka, tokom koje su gosti sajma imali priliku da osete ukus pravog organskog proizvoda.

Na sajmu su predstavljene i ponude Salaša Tati─ç u Turiji, Karinog salaša u Srbobranu, Udru┼żenja Kobasicijada i Danka Beljanskog, mesara iz Turije, saopšteno je iz Centra za sport, rekreaciju i turizam.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign