Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

PRAZNIK DŽUDOA U SRBOBRANU!


Preko četiristotine takmičara okupilo se u Srbobranu na 19. Međunarodnom džudo turniru u organizaciji džudo kluba "Turija" iz Turije. Turnir je održan u nedelju u sportskoj hali.


Tri ekipe iz Rumunije, po jedna iz Makedonije, Hrvatske, Republike Srpske i Mađarske i klubovi iz Srbije poslali su svoje mlade takmičare u Srbobran na ovaj turnir koji spada u red onih sa najdužom tradicIjom u Vojvodini.

- Milsim da smo, džudo klub iz Turije sa svojim sekcijama u Srbobranu i Nadalju, bili dobri domaćini, a naša opština je imala čast da ugosti sve ove takmičare, rekao je za medije, Lazar Gajinović, sekretar džudo kluba Turija.

Turnir je otvorio Radivoj Paroški, predsednik Skupštine Opštine Srbobran, koji nije krio svoje prijatno iznenađenje kako brojem učesnika, tako i organizacijom turnira:

Legenda, vrhunski sportista džudo sporta, internacionalac i osvajač prve olimpijske medalje za našu državu u Montrealu 1976.godine, Slavko Obadov bio je gost turnira i iskoristio je priliku da pruži savet organizatorima, ali i predstavnicima lokalne samouprave:

L.P. 

Postavio: Administrator dana 2017.02.27   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 93
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen