Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/625/praznik-dudoa-u-srbobranu/

Verzija za tampu / To ScreenviewPRAZNIK DŽUDOA U SRBOBRANU!


Preko četiristotine takmičara okupilo se u Srbobranu na 19. Međunarodnom džudo turniru u organizaciji džudo kluba "Turija" iz Turije. Turnir je održan u nedelju u sportskoj hali.


Tri ekipe iz Rumunije, po jedna iz Makedonije, Hrvatske, Republike Srpske i Mađarske i klubovi iz Srbije poslali su svoje mlade takmičare u Srbobran na ovaj turnir koji spada u red onih sa najdužom tradicIjom u Vojvodini.

- Milsim da smo, džudo klub iz Turije sa svojim sekcijama u Srbobranu i Nadalju, bili dobri domaćini, a naša opština je imala čast da ugosti sve ove takmičare, rekao je za medije, Lazar Gajinović, sekretar džudo kluba Turija.

Turnir je otvorio Radivoj Paroški, predsednik Skupštine Opštine Srbobran, koji nije krio svoje prijatno iznenađenje kako brojem učesnika, tako i organizacijom turnira:

Legenda, vrhunski sportista džudo sporta, internacionalac i osvajač prve olimpijske medalje za našu državu u Montrealu 1976.godine, Slavko Obadov bio je gost turnira i iskoristio je priliku da pruži savet organizatorima, ali i predstavnicima lokalne samouprave:

L.P.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign