Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

DVE UTAKMICE - DVE POBEDE!


U subotu 11.03.2017. održan je u Srbobranu rukometni turnir u okviru Prve pionirske rukometne lige Vojvodine.Učestvovale su ekipe iz Subotice, Sombora, Vrbasa, Prigrevice, Bezdana, Ruskog Krstura i domaćin turnira, RK Srbobran.


Svaka ekipa igrala po  je dve utakmice, a naši mladi rukometaši su ubedljivo pobedili u obe. Savladali su vršnjake iz Prigrevice rezultatom 20 -13, a potom i ekipu iz Ruskog Krstura sa 19 - 3. Gledaoci koji su prisustvovali su mogli da vide zaista dobro izdanje nasih rukometaša.

Predsednik kluba Bečejac Stevan nam je rekao:

- Ova ekipa pionira se takmiči već četvrtu godinu i evidentan je napredak iz godine u godinu.Momci su dobri i radni, a najvažnije je to što uspešno predstavljaju Srbobran na turnirima po celoj Vojvodini, kako rezultatima tako i ponašanjem. Mnogo rukometnih klubova se ugasilo poslednjih nekoliko godina i mi u klubu se svojski trudimo da se to ne desi i ovde. Napomenuo bih da smo,zahvaljujući razumevanju lokalne samouprave, na putu da rešimo gorući problem koji nas dugo muči, a to je pitanje licenciranog trenera. Naime, dvoje mladih, bivših rukometaša Simin Jovan i Tešanović Mileva su upisali kurs koji  organizuje Pokrajinski Zavod za sport, za operativnog trenera rukometa i uskoro ćemo u našoj sredini imati školovane trenere sa sertifikatom.


Trener ekipe Simin Jovan kaže:

- Tokom treniranja ovih momaka bilo je uspona i padova,što je sasvim razumljivo obzirom na njihove godine. Meni je najvažnije da se maksimalno trude i pokušaju da ispune ono sto tražim od njih.Voleo bih da bude što više mladih koji treniraju rukomet i ovim putem bih pozvao sve one koji hoće da treniraju ovaj atraktivni sport da dođu i prijave se. Prijavljivanje se vrši ponedeljkom u 17h i 30min u sportskoj hali za 6, 7 i 8 razred. Oni nesto mlađji mogu da se prijave utorkom u 18h u sali OŠ "Jovan Jovanović Zmaj".

S.N.

. 

Postavio: Srbobran.net dana 2017.03.12

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 47
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen