Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

GLAS ZA VUČIĆA NIJE SAMO GLAS ZA SRBIJU, NAMA SRBOBRANCIMA JE TAKOĐE VAŽAN!


Poverenik OO SNS Srbobran, Neško Čestić, predsednik OO SPS Srbobran, Zoran Mladenović i član Izvršnog odbora SVM, mr Feher Laslo održali su zajedničku Konferenciju za medije, a tema su bili predstojeći predsednički izbori u Srbiji. Sva trojica pozvali su birače da izađu na izbore i glasaju za predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.


 

{Banner categ=3}

U ime domaćina, u prostorijama SNS, medije je pozdravio Neško Čestić, poverenik SNS za Srbobran. On je rekao obraćajući se prisutnima:

- Danas smo ovde da damo odgovor na pitanje, zašto Aleksandar Vučić i zbog čega ćemo drugog aprila na predsedničkim izborima zajednički podržati aktuelnog premijera Srbije.

Prvi se novinarima obratio mr Feher koji je objasniio razloge zašto SVM stoji iza politike koju vodi Aleksandar Vučić:

Potom je Čestić reč dao Zoranu Mladenoviću. On je između ostalog napomenuo da ovo nisu izbori na kojima se opredeljujemo ni za Neška Čestića ni za Zorana Mladenovića niti za bilo koga na lokalu, pokrajini, ili ko će sedeti u republičkom parlamentu, nego biramo čoveka koji će najupešnije predstavljati Srbiju na međunarodnoj sceni. Evo njegovog obraćanja:

Poslednji je govorio Neško Čestić. On je objasnio zbog čega su ovi predsednički izbori važni za Srbobran i šta dobijamo ukoliko podržimo Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima. Poslušajte šta je on rekao:

 

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2017.03.26   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin