Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SRBOBRANSKI ŠARMERI!


Juče su učenici osmog razreda OŠ „Vuk Karadžić“ išli na izlet u Novi Sad. Ono što ovu priču izdvaja je jedan, za današnje vreme, nesvakidašnji gest...


Naime, kada su sadašnji osmaci pre nekoliko godina bili učenici petog razreda, takođe su išli na izlet u Novi Sad. Tada su pogledali bisokopsku predstavu i večerali u kineskom restoranu „Dva štapića“.

Ove godine,njihove odeljenjske starešine, Dejana Šare i Arijana Vojkić, u dogovoru sa učenicima i roditeljima, smatrajući da mala matura i upis u srednju školu ipak iziskuju veća izdvajanja iz kućnog budžeta, ponovo su odlučili da umesto ekskurzije realizuju izlet u Novi Sad.

Nastavnica Dejana Šare,koja je bila organizator ovog izleta, podelila je sa nama svoje utiske:

- Naši učenici su u V razredu bili gosti kineskog restorana „Dva štapića“u Novom Sadu. Kada sam ih ponovo kontaktirala ove godine, vlasnica i menadžerka gospođa Dobrislava Savčić setila se naše dece.Setila se koliko su bili šarmantni, kulturni i kako su ostavili veoma lep utisak.Insistirala je da ove godine svi učenici dobiju besplatnu večeru u njihovom restoranu.Mi smo znali da imamo decu koja su divna i da ostavljaju dobar utisak, ali da su taj utisak ostavili u toj meri, da ih se sete i posle nekoliko godina, zaista sam bila veoma prijatno iznenađena! Osećanje ponosa na naše učenike je zaista veoma veliko! Sinoć su ih naši učenici ponovo oduševili svojom spontanošću, restoranskim bontonom i besprekornim ponašanjem.U ime škole gospođi Savčić poklonili smo cveće i jednu zahvalnicu, kao sećanje i zahvalnost na ovu prelepu saradnju.

Nakon večere, deca su u pratnji pomenutih odeljenjskih starešina, kao i nastavnica Ljiljane Pejakov i Teodore Delić, uživala u predstavi „Otvarač“ u Srpskom narodnom pozorištu, a u večernjim satima se, puni prelepih utisaka, vratili u Srbobran.

Da li su sadašnji osmaci, kao i njihovi roditelji i nastavnici koji ih obrazuju i vaspitavaju, zaslužili čestitke ostaje vama da procenite, ali je činjenica da su lepim ponašanjem i utiskom koji su ostavili pre par godina dobili poklon koji nisu očekivali. Sledi im upis u srednju školu. Poželimo im sreću.

S.N.



 

Postavio: Administrator dana 2017.03.29   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA



Pretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
Statistika







Ko je online?
clanova: 0, gostiju: 37
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen