Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

FIZIČKI NAPADNUT ĐORĐE GRUJIĆ, PREDSEDNIK SAVETA MESNE ZAJEDNICE NADALJ!


Na osnovu onog što smo uspeli da saznamo iz policijskih izvora, za sada nema pouzdanih dokaza ko je prošle noći fizički nasrnuo na Đorđa Grujića. Policija radi na rasvetljavanju ovog fizičkog napada.


Za sada sve što smo uspeli da saznamo je da su nepoznata lica fizički napala Đorđa Grujića, sinoć oko 10.30h dok je u Nadalju delio letke sa političkom sadržinom.

Predsednik Saveta MZ Nadalj, Đorđe Grujić, inače član Srpske napredne stranke, koji je ujedno poverenik SNS za Nadalj i bivši odbornik u SO Srbobran je usled zadobijenih povreda potražio lekarsku pomoć i slučaj prijavio policiji. Za sada nema zvaničnih reagovanja povodom ovog nemilog događaja, a očekuje se da policija efikasno reši ovaj slučaj.

Napadnuti Grujić se nalazi na kućnom lečenju, kako nam je rekao u telefonskom razgovoru, oseća se dobro, postojala je sumnja da mu je jedno rebro naprslo, međutim na sreću nije, tako da su, po njegovim rečima, vidljiva tri hematoma na grudima. Grujić očekuje da će policija rešiti ovaj slučaj, a on je svoju verziju događaja ispričao nadležnim organima.

Postoje nagađanja da se radi o unutarstranačkom obračunu, o tome "bruje" društvene mreže, ali da bi smo sačuvali dignitet ovog portala za sada ćemo sačekati da se o celom slučaju izjasne državni organi koji su nadležni, policija i tužilaštvo.

S.N.

 

 

  

Postavio: Administrator dana 2017.03.30   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 56
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen