Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/67/retki-nau-retkekad-tad/

Verzija za tampu / To ScreenviewRETKI NAĐU RETKE, KAD - TAD!


Osvanula ljubav na oglasnoj tabli. Pored svih plakata političkih stranaka, izdvojio se ovaj, rukom napisan...


 

 

 

 

 

Žuti bunar je jedno od znamenitosti Srbobrana. Dolaze ljudi ovde po vodu decenijama. Kažu da je žuta voda sa ovog bunara, osim za piće, najbolja za pasulj. Međutim ovo nije priča o žutom bunaru. Nije ni priča o pasulju. Ovo je priča o nečem što je so života. Što je kao vazduh. Što je kao fiziološka potreba. Možda ovo bude podsticaj da žuti bunar dobije novi smisao. Da ne bude samo bunar sa dobrom vodom za pasulj. Možda postane bunar koji će spajati ljude, rađati ljubav. Čuvati je. Jačati njenu snagu i lepotu. Ovo je priča o ljubavi. Sinoć smo dobili poruku u kojoj nas jedan naš posetilac obaveštava o poruci koja je ostavljena na oglasnoj tabli kod žutog bunara.

- Upravo sam video nešto prelepo.Ostavljena ljubavna poruka na tabli kod žutog bunara.Eh, još uvek ima romantike..., pisalo je u poruci koju smo dobili sinoć. Dovoljan razlog da odemo jutros da vidimo šta je to što je privuklo pažnju slučajnih prolaznika.

Ljubav... Ostaje nam samo da se nadamo da će ovo pismo videti i onaj ko treba da vidi. Držimo šipke...

Ljubav je kad cijeli život čekaš samo da baš njega takvog voliš.Ljubav je kad pišete pisma.Ljubav je kad ne moraš da razmišljaš je li to ljubav.Ljubav je kad ti nedostaje i na samu pomisao da bi mogao otići.Ljubav je kad ti njegova blizina postane osnovna potreba kao disanje.Ljubav je još mnogo više od ovog svega navedenog... @krempitushka

S.N.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign