Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

ODRŽAN PROTESTNI SKUP NA TRGU SLOBODE!


Demonstranti su se večeras okupilI na Trgu slobode i  prošetali centrom Srbobrana. Bila je ovo protestni skup koji je organizovan preko Facebook-a, a po ugledu na slične demonstracije u Beogradu i Novom Sadu. 


Učesnici ovog skupa koji je najavljen pod nazivom "Ujedinjenje Srbobranaca", okupili su se oko 19.00h. Bilo je očigledno da su većinom došli da iskažu svoj mladalački bunt, nezadovoljstvo izbornim rezultatima, ali i postojećim stanjem u našem društvu. Nakon okupljanja, oko 19.15h krenuli su u šetnju Zmaj Jovinom ulicom, pored JKP Graditelj, ulicama Svetog Save, Karađorđevom i nazad Zmaj Jovinom ullicom na Trg.

Okupljenima na Trgu obratili su se Đorđe Grujić i Olivera Gajin, koji su pokušali da definištu razloge za ovo protestno okupljanje, zahvaljući se učesnicima što su se odazvali na njihov poziv.

Od ljudi sa lokalne političke scene, pored Grujića koji je ovom prilikom rekao da je bivši član SNS, na protestu su bili Željko Bogojević portparol lokalnog DS-a, Zoran Sekulić koji je do pre nekoliko meseci bio predsednik OO DS i Zoran Janković, odbornik GG Branko Gajin.

Protest je protekao u miru i bez incidenata. Ostalo je nejasno da li je za sutra zakazan novi skup, jer Grujić je pozvao učesnike da se sutra bude u Novom Sadu na protestu, a Gajin je pozvala one koji ne mogu da idu u Novi Sad da sutra ipak ponovo budu na Trgu.

Ovde možete da vidite još fotografija sa večerašnjeg skupa.

S.Š:

 

  

Postavio: Administrator dana 2017.04.05   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin