Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

VELIKA POBEDA AKADEMIKA U VRBASU!


Sedam poena prednosti na kraju utakmice i velika pobeda Akademika u Vrbasu protiv raspoložene i motivisane ekipe Vrbasa. Sledi derbi prvenstva u Srbobranu!


Ko će biti prvak MRL - Sever i poneti titulu šampiona sezone saznaćemo u subotu u Srbobranu, jer KK Akademik večeras je bio bolji od domaćeg Vrbasa. Bio je ovo komšijski derbi koji je po pravilu bio nabijen emocijama i igralo se bukvalno na svaku loptu do samog kraja utakmice.

Evo šta je večeras, nakon utakmice, kazao trener domaće ekipe Bojan Marković (Vrbas), zbog čega je ovu utakmicu ocenio kao najbolju koja je odigrana u hali CFK u Vrbasu, šta je po njemu odredilo pobednika i šta je poželeo pred utakmicu Akademika i Apatina u poslednjem kolu lige:

Ovde možete da čujete i šta je nakon ove važne pobede rekao trener Akademika, koji je dobio utakmicu, ali izgubio glas, što nesumnjivo govori sa koliko stresa je ovu utakmicu doživeo ovaj mladi, uspešni trener:

Sledi veliki derbi prvenstva sledećeg vikenda kada će hala sportova u Srbobranu biti grotlo, a očekuje se da tribine budu male da prime sve ljubitelje košarke.

S.N.

 

  

Postavio: Srbobran.net dana 2017.04.12   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin