Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

ZAUVEK NAS JE NAPUSTIO ŽOLT EREŠ


Član Upravnog odbora Kinološkog društva Srbobran i vlasnik ugledne odgajivačnice pasa Erossaints, Žolt Ereš, tragično je nastradao u saobraćajnoj nezgodi, koja se desila pretprošle noći na putu Srbobran - Drljan.


Bio je jedan od zaljubljenika u kinologiju i jedan od najuglednijih odgajivača bernardinaca u našoj državi. Sa svojim psima proslavio je Srbobran i osvojio pregršt pehara i medalja na domaćim i međunarodnim izložbama. Omiljen u društvu, predan poslu i porodici. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece. 

- Izgubili smo dobrog prijatelja, divnog muža i oca, velikog odgajivača i pre svega velikog čoveka, napisala je Danijela Bogdanov iz Pančeva, povodom tragične i prerane smrti Žolta Ereša.

- Ostavio si dubok trag u srpskoj kinologiji u radu sa bernardincima i zbog toga ćemo te zauvek pamtiti. Dokle god smo mi tu i naša rasa ti ćeš zauvek živeti. Bila je čast poznavati te. Počivaj u miru dragi prijatelju, napisala je ova zaljubljenica u bernardince.

Saučešće porodici uputili su i članovi kinološkog društva Srbobran, a za naš portal Laslo Janoš, jedan od osnivača društva rekao je da je prerani odlazak Žolta svakako najveći gubitak za njegovu porodicu, ali da je i Srbobran izgubio jednog velikog čoveka, a kinologija ostala bez jednog od svojih najvrednijih članova. 

Žolt Ereš napunio bi sutra 40 godina. Vreme sahrane objavićemo naknadno. 

Izrazima saučešća porodici pridružuje se i Srbobran.net. Počivaj u miru dragi Žolt.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2017.04.20   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 87
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen