Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

ODBORNICI U SKUPŠTINSKIM KLUPAMA U ČETVRTAK


Sedamnaest tačaka dnevnog reda nalazi se na dnevnom redu 8. sednice Skupštine opštine Srbobran. Sednica je zakazana za četvrtak u devet sati.


Po svemu sudeći JKP "Graditelj" dobiće novog VD direktora. Ostavku na mesto vd direktora podneo je Božo Dragičević, koji je odlukom Skupštine na ovu funkciju postavljen 25.avgusta prošle godine. 

Odbornička grupa "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" u SO Srbobran kao kandidata za ovu funkciju predložila je Đorđa Radetića iz Novog Sada. Po struci Radetić je master ekonomista, a zvanje je stekao na Fakultetu za ekonomiju i industrijski menadžment u Novom Sadu. Radio je u Panonskoj termoelektrani - toplani u Novom Sadu, Elektrovojvodini, Skupštini grada Novog Sada i EPS-u. Rođen je 1989.godine. 

Takođe, na sednici SO Srbobran, na šest meseci biće produžen mandat dr Korneliji Hušći, VD direktorki Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić.

Odbornici će na sednici doneti odluku o drugom rebalansu budžeta Opštine Srbobran, a na dnevnom redu naći će se i strategije razvoja JKP Graditelj i Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić".

  

Postavio: Srbobran.net dana 2017.04.22   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin