Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

KAKO DO EVROPSKIH FONDOVA?!


U periodu od 3.do 5.maja 2017. godine u Velikoj sali opštine Srbobran realizovan je seminar "Mogućnosti finansiranja putem EU Fondova"...


 
Seminar je održan na inicijativu Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Srbobran, a polaznici seminara bili su predstavnici institucija i organizacija iz javnog i civilnog sektora naše opštine.
 
Putem predavanja i rada u radnim grupama na konkretnim primerima i idejama za realizaciju u našoj opštini, polaznici su upoznati sa instrumentima za pretpristupnu pomoć i programima prekogranične saradnje, analiziranjem problema, ciljeva i strategija, kao i sa analiziranjem zainteresovanih strana u realizaciji jednog projekta.
 
 
Takođe, učesnici seminara su savladali metodologiju izrade projekta po kriterijumima Evropske unije, u smislu izrada logičke matrice projekta, osnovnih pravila budžetiranja projekata i popunjavanja aplikacionih formulara u programima prekogranične saradnje.
 
Predavači su bili eksperti za izradu projekata u EU iz Fonda "Evropski poslovi" Autonomne pokrajine Vojvodine. Na kraju seminara polaznike je pozdravio predsednik opštine Neško Čestić i izradio svoje zadovoljstvo realizacijom obuke, kao i uverenje da će ona doprineti daljoj modernizaciji lokalne samouprave i uspesima u iznalaženju sredstava finansiranja ideja i projekata koji će biti od opšte dobrobiti za razvoj lokalne zajednice.


 

Postavio: Administrator dana 2017.05.05   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen