Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

KAKO DO EVROPSKIH FONDOVA?!


U periodu od 3.do 5.maja 2017. godine u Velikoj sali opštine Srbobran realizovan je seminar "Mogućnosti finansiranja putem EU Fondova"...


 
Seminar je održan na inicijativu Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Srbobran, a polaznici seminara bili su predstavnici institucija i organizacija iz javnog i civilnog sektora naše opštine.
 
Putem predavanja i rada u radnim grupama na konkretnim primerima i idejama za realizaciju u našoj opštini, polaznici su upoznati sa instrumentima za pretpristupnu pomoć i programima prekogranične saradnje, analiziranjem problema, ciljeva i strategija, kao i sa analiziranjem zainteresovanih strana u realizaciji jednog projekta.
 
 
Takođe, učesnici seminara su savladali metodologiju izrade projekta po kriterijumima Evropske unije, u smislu izrada logičke matrice projekta, osnovnih pravila budžetiranja projekata i popunjavanja aplikacionih formulara u programima prekogranične saradnje.
 
Predavači su bili eksperti za izradu projekata u EU iz Fonda "Evropski poslovi" Autonomne pokrajine Vojvodine. Na kraju seminara polaznike je pozdravio predsednik opštine Neško Čestić i izradio svoje zadovoljstvo realizacijom obuke, kao i uverenje da će ona doprineti daljoj modernizaciji lokalne samouprave i uspesima u iznalaženju sredstava finansiranja ideja i projekata koji će biti od opšte dobrobiti za razvoj lokalne zajednice.


 

Postavio: Administrator dana 2017.05.04   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin