Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/728/kako-do-evropskih-fondova-/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewKAKO DO EVROPSKIH FONDOVA?!


U periodu od 3.do 5.maja 2017. godine u Velikoj sali opštine Srbobran realizovan je seminar "Mogu─çnosti finansiranja putem EU Fondova"...


 
Seminar je odr┼żan na inicijativu Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Srbobran, a polaznici seminara bili su predstavnici institucija i organizacija iz javnog i civilnog sektora naše opštine.
 
Putem predavanja i rada u radnim grupama na konkretnim primerima i idejama za realizaciju u našoj opštini, polaznici su upoznati sa instrumentima za pretpristupnu pomo─ç i programima prekograni─Źne saradnje, analiziranjem problema, ciljeva i strategija, kao i sa analiziranjem zainteresovanih strana u realizaciji jednog projekta.
 
 
Tako─Ĺe, u─Źesnici seminara su savladali metodologiju izrade projekta po kriterijumima Evropske unije, u smislu izrada logi─Źke matrice projekta, osnovnih pravila bud┼żetiranja projekata i popunjavanja aplikacionih formulara u programima prekograni─Źne saradnje.
 
Predava─Źi su bili eksperti za izradu projekata u EU iz Fonda "Evropski poslovi" Autonomne pokrajine Vojvodine. Na kraju seminara polaznike je pozdravio predsednik opštine Neško ─îesti─ç i izradio svoje zadovoljstvo realizacijom obuke, kao i uverenje da ─çe ona doprineti daljoj modernizaciji lokalne samouprave i uspesima u iznala┼żenju sredstava finansiranja ideja i projekata koji ─çe biti od opšte dobrobiti za razvoj lokalne zajednice.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign