Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Prednosti malih sredina

APLAUZI ZA TEODORU I MUZIČARE IZ SUBOTIČKE MUZIČKE ŠKOLE!


Sino─ç je u Srbobranu odr┼żan koncert na kome su nastupili u─Źenici Muzi─Źke škole u Subotici, a me─Ĺu njima i Teodora Mrkaji─ç, solista na klarinetu, u─Źenica ─Źetvrtog razreda srednje škole, ina─Źe naša Turinkinja, koja je kao i ceo orkestar pobrado aplauze publike.


Završila je najpre osnovnu muzi─Źku školu u Vrbasu, a ve─ç ─Źetiri godine je u─Źenica Srednje muzi─Źke škole u Subotici. Teodora Mrkaji─ç svira klarinet i sino─ç je nastupila, da tako ka┼żemo pred doma─çom publikom, kao solista u pratnji školskog simfonijskog orkestra.

Bio je ovo lep muzi─Źki doga─Ĺaj, a publika je mogla da u┼żiva u delima poznatih kompozitora klasi─Źne muzike kao što su Volfgang Amadeus Mocart, Kamil Sent Sajens, Franc Danzi, Franc Kromer i Pablo de Sarsate.

Evo šta je za naš portal kazala Teodora:

Koncert su omogu─çili:  Nacionalni Savet Ma─Ĺara, Opština Srbobran, ┼Żenski Forum SVM, Udru┼żenje ┼żena „Orhideja” iz Srbobrana i Dom Kulture Srbobran.

L.P.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Prednosti malih sredina" koji je finansijski podr┼żan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podr┼żanom medijskom projektu nu┼żno ne izra┼żavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Administrator dana 2017.05.12

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
O┼á ┼Żarko Zrenjanin U─Źa
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin