Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

ODRŽAN IX MEMORIJALNI TURNIR


Uspomena na mladog trenera koji nas je prerano napustio, a koji je mnoge klince naučio prve fudbalske korake, još jednom je evocirana na najbolji način.


Deca, fudbaleri, generacija 2006 i mlađi okupili su se u nedelju na stadionu u Šumici. Četiri ekipe u mešusobnim mečevima borili su se na fudbalskom terenu za prestižnu titulu pobednika IX Memorijanog turnira "Siniša Gavilov". 

Pobednici turnira su dečaci okupljeni u ekipi FK Srbobran 1. Oni su u finalnoj utakmici pobedili svoje vršnjake iz Lovćenca, a rezultat na kraju finalne utakmice bio je:

FK Srbobran 1 - FK Njegoš (Lovćenac) 4:1

U utakmici koja se igrala za treće mesto članovi škole fudbala iz Đurđeva su bili bolji od svojih protivnika iz Srbobrana.

FK Bačka (Đurđevo) - FK Srbobran 2 4:1

Proglašen je i najbolji igrač turnira, a ovaj put to je nadareni David Miković iz Srbobrana.

Trener Jolić koji radi sa polaznicima škole fudbala u FK Srbobran turnir je ocenio kao uspešan i dodao da je ovo bila prilika da se odmerimo sa ekipama iz komšiluka, ali pre svega da se setimo Siniše Gavrilova i na taj način pokažemo da ne zaboravljamo one koji to zaslužuju.

- Među ovim dečacima koje smo danas videli na terenu sigurno ima budućih fudbalera, a koliko će biti uspešni zavisi od njihove predanosti i rada. Talenat odavno nije dovoljan, jer danas se igra fudbal u kome se osim talenta traži mnogo više, a to su snaga, kondicija, brzina, a da bi se postigli vrhunski rezultati fudbal mora da bude način života. Konkurencija je velika, ali u svakom slučaju fudbal je najmasovniji sport u svetu i svi dečaci koje smo danas videli imaju šansu. Ipak najvažnije je da kroz treniranje i igru ova generacija izraste u psihofizički zdrave ljude, da nauče da budu deo kolektiva i da se zdravo razvijaju, rekao je za naš portal Jolić, ujedno čestitajući pobednicima, ali i ostalim ekipama na sportskoj i fer igri. 

Postavio: Administrator dana 2017.05.15   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 56
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen