Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

POTPREDSEDNIK VLADE SRBIJE U UTORAK DOLAZI U SRBOBRAN


U utorak u Srbobran dolazi Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Srbije, a kako je najavljeno, posetiće domaćinstvo Dejana Pavlovića, koji je 1995.godine izbegao sa porodicom iz Dalja i trajno se naselio u Srbobranu.


Poseta je najavljena za 16.00h, a Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade,ministrar spoljnih poslova i predsednik Komisije za koordinaciju procesa trajne integracije izbeglica Vlade Republike Srbije, tom prilikom obratiće se novinarima, kao i predstavnik Delegacije EU u Srbiji, najvećeg donatora RSP.

Razlog dolaska je početak isporuke i ugradnje paketa građevinskog materijala, u okviru Regionalnog stambenog programa, potprojekat II.

Kuća Dejana Pavlovića (36) u Srbobranu, nalazi se u Moravskoj 12. On je izbegao je sa ocem Mihajlom, majkom Dobrinkom i bratom Markom 1995. godine iz mesta Dalj pored Vukovara. Odmah po dolasku u Srbiju, porodica se sklanja kod rođaka u blizini Bečeja, da bi kasnije roditelji kupili manju kuću u Srbobranu. Dejan je po obrazovanju ekonomski tehničar, oženjen je Slavicom (31) sa kojom ima tri kćerke Jovanu (12), Dunju (5) i Dejanu (3). Kuću u kojoj živi kupio je pre devet godina. Kuća je bila od naboja u veoma lošem stanju, ali je porodica malo po malo od nje napravila dom pristojan za život. U okviru RSP porodica Pavlović dobila je pun paket građevinskog materijala predviđen za novi krov, odžak, oluke, deo fasade, stolariju, hidroizolaciju, podove, plafone i kupatilo.

U prvoj fazi, Dejan je nedavno dobio materijal i postavio novi krov, odžak i oluke. Dobio je i cevi za kupatilo i hidroizolaciju koju će početi da ugrađuje ovih dana. U trenutku našeg dolaska, stići će mu unutrašnja i spoljna stolarija i gipsane ploče za nove plafone. U drugoj fazi, koja sledi vrlo brzo, odmah po završetku ugradnje materijala iz prve faze, porodica Pavlović dobiće materijal za deo fasade, kupatilo i laminat za podove.

 

  

Postavio: Administrator dana 2017.05.21

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 72
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen