Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

SRBOBRAN - CENTAR FUTSALA!


FSS i FSV pozivaju sve igrače sa teritorije FS Vojvodine, rođene 2000. i mlađe da se odazovu na selektivni trening u sportskoj hali u Srbobranu.


U nedelju, 28.05. 2017. godine KMF Srbobran će ugostiti selektora Vladimira Jovanovića, i pomoćnika Marka Gavrilovića U17 futsal selekcije Srbije.

Upoznavanje i prvi trening je zakazan prepodne u periodu od 10.30 do 12.30 a drugi poslepodne od 14.30 do 16.30. Igrači moraju biti spremni već u 10.00 časova kada počinje sastanak. Potrebno je da igrači budu u sportskoj opremi i patikama za futsal.

Posle uspešno završenog razvojnog UEFA futsal turnira u Vrnjačkoj Banji, selektor Jovanović sa saradnicima želi da proširi bazu igrača na koje može da računa u budućnosti… Pokrenuta je i inicijativa da i ostali regioni krenu stopama FS regiona Zapada i pokrenu lige mlađih kategorija za futsal. Očekuje se dobar odziv ali se mole svi zainteresovani da zbog kratkog roka se blagovremeno prijave da bi selektor imao končan spisak već u petak.

Nakon završene futsal lige mlađih kategorija na Zapadu, i premijernog okupljanja u Vojvodini još zimus kada je organizator bio KMF Xajduk iz Kule, sada je na redu još jedno okupljanje potencijalnih futsal reprezentativaca za selekciju U17.

http://futsalsrbija.com

FOTO:DK 

Postavio: Administrator dana 2017.05.22

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 59
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen