Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / DruÅ¡tvo

TRUBAČI ZA KRAJ!


Maturanti Gimnazije i Ekonomske škole "Svetozar Miletić" u Srbobranu danas su proslavili kraj četvorogodišnjeg školovanja.


 

 

Jedna od gimnazija sa najdužim stažom, ali i ekonomska škola u Vojvodini danas se oprostila od još jedne generacije svršenih đaka. Zajedničko slavlje počelo je još oko deset sati ispred škole, a posebno raspoloženje eksplodiralo je oko pola dvanaest kada su stigli trubači.

Bilo je lepo videti mladost kako se veseli, ali u srcu pomalo i tuguje jer došao je kraj jednog značajnog perioda u životu koji su zajednički đaci sa svojim razrednim starešinama, direktorkom škole i profesorima proveli.

Srbobran.net je emitovao uživo sa trga profesora Milivoja Tutorova deo slavlja. Proslavu je donekle pokvarilo veliko nevreme koje je počelo oko podne, ali ko još mari za to.

Srećno maturanti, život je pred vama i zgrabite ga svom snagom.

Inače, Ministarstvo prosvete donelo je odluku da ukine obrazovni profil finansijski tehničar u okviru Ekonomske škole i zameni ga trogodišnjim školovanjem - smerom trgovac. Pokrenuta je inicijativa da se spreči odluka u kojoj učestvuje opština, zaposleni u školi i zainteresovani roditelji.
 

Šta će konačno biti i da li će ova zajednička inicijativa uroditi plodom izvestićemo vas na vreme.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2017.05.23

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen