Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/764/trubai-za-kraj/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewTRUBA─îI ZA KRAJ!


Maturanti Gimnazije i Ekonomske škole "Svetozar Mileti─ç" u Srbobranu danas su proslavili kraj ─Źetvorogodišnjeg školovanja.


 

 

Jedna od gimnazija sa najdu┼żim sta┼żom, ali i ekonomska škola u Vojvodini danas se oprostila od još jedne generacije svršenih ─Ĺaka. Zajedni─Źko slavlje po─Źelo je još oko deset sati ispred škole, a posebno raspolo┼żenje eksplodiralo je oko pola dvanaest kada su stigli truba─Źi.

Bilo je lepo videti mladost kako se veseli, ali u srcu pomalo i tuguje jer došao je kraj jednog zna─Źajnog perioda u ┼żivotu koji su zajedni─Źki ─Ĺaci sa svojim razrednim starešinama, direktorkom škole i profesorima proveli.

Srbobran.net je emitovao u┼żivo sa trga profesora Milivoja Tutorova deo slavlja. Proslavu je donekle pokvarilo veliko nevreme koje je po─Źelo oko podne, ali ko još mari za to.

Sre─çno maturanti, ┼żivot je pred vama i zgrabite ga svom snagom.

Ina─Źe, Ministarstvo prosvete donelo je odluku da ukine obrazovni profil finansijski tehni─Źar u okviru Ekonomske škole i zameni ga trogodišnjim školovanjem - smerom trgovac. Pokrenuta je inicijativa da se spre─Źi odluka u kojoj u─Źestvuje opština, zaposleni u školi i zainteresovani roditelji.
 

Šta ─çe kona─Źno biti i da li ─çe ova zajedni─Źka inicijativa uroditi plodom izvesti─çemo vas na vreme.

S.N.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign