Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

ODMARALIŠTE U SUTOMORU NIJE NA PRODAJU!


Ovo je izjavio Neško Čestić na poslednjoj sednici SO Srbobran povodom rasprave koja je vođena među odbornicima povodom pete tačke dnevnog reda...


Iako je na dnevnom redu sednice, koju smo pratili direktno izveštavajući putem naših twitter i facebook naloga, bilo čak 27 tačaka dnevnog reda, ozbiljnija rasprava se praktično vodila  samo po petoj.

Reč je Odluci o stavljanju van snage odluke o prenosu prava korišćenja nepokretnosti bez naknade. Naime ovom odlukom konstatuje se da se Upravni odbor Centra za sport i turizam odrekao prava na korišćenje Odmarališta Srbobran u Sutomoru. Odluka se donosi zbog statusne promene gašenja poslovne jedinice i osnivanja samostalnog pravnog lica, društva sa ograničenom odgovornošću za obavljanje delatnosti turizma u Sutomoru čiji će osnivač biti opština Srbobran.

Obrazloženje ove Odluke dala je Julija Popić, načelnica Opštine Srbobran. Iz njenog izlaganja izdvojili smo najzanimljivije delove:

Potom je usledila odbornička rasprava. Učešče su uzeli svi šefovi odbornilčkih grupa i pojedini opozicioni odbornici. Izdvojili smo delove obraćanja za skupštinskom govornicom Branka Gajina (GG), Zorana Mladenovića (SPS) i Zorana Dudvarskog (GG). Naposletku odbornicima se obratio Neško Čestić, predsednik opštine Srbobran. Evo delova iz polemike koja je vođena pre glasanja u kojoj je razmenjeno i dosta teških reči, na relaciji odbornika Gajina, koji je nametnuo tu vrstu retorike i Neška Čestića koji mu je potom odgovorio:

Odluka je doneta sa 19 glasova za i 5 glasova protiv.

Sednicom je predsedavao Radivoj Paroški, predsednik SO Srbobran, a završena je nakon nešto više od tri sata rada.

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2017.05.27   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 40
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen