Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

OPŠTINA DONIRALA RIMOKATOLIČKU CRKVU U SRBOBRANU!!


Milion dinara uplaćeno je crkvi, a prilikom današnje posete, Neško Čestić, predsednik opštine Srbobran, sa svojim saradnicima predao je na korišćenje svešteniku Sarvaš Peteru kosilicu i trimer za košenje trave.


Novac koji opština donira je namenski i koristiće se za uređenje crkvene fasade i temeljnih radova, a kosilica i trimer značajno će olakšati posao uređenja dvorišta i zelenih površina u okviru crkvenih objekata u našoj opštini.

- Zahvaljujem se u ime rimokatoličke župe, kazao je župan Sarvaš Peter i dodao da će ovaj alat omogućiti da se dvorište crkve i Kalvarija učine lepšim  i uređenijim.

Predajući na koriščenje kosilicu i trimer, Neško Čestić je iskazao veru da će crkva pronaći među svojim članovima mlađe ljude koji će po potrebi koristiti kosilicu i trimer, a gospodin Sarvaš je potom rekao:

- Dosta sam star, ali i sad ponekad "dobijem po glavi" zašto sve sam radim. Zapravo, tako sam naučio, jer sam bio prinuđen u životu da često sve moram sam. Toliko sam na to naučio da ne mogu bez toga.Ako treba nešto raditi, zasučem rukave i radim. Nađu se uvek ljudi koji žele da pomognu, pa tako će biti i sada. Vama još jednom hvala na ovom poklonu.

Zahvaljujući se na gostoprimstvu, Neško Čestić, između ostalog je rekao:

Pored Čestića danas su rimokatoličku crkvu posetili, njegova pomoćnica, Aranka Bergel, opštinska većnica zadužena za informisanje, Sabadoš Fodor Beata i Brašnjo Nandor, odbornik u SO Srbobran.

Tokom posete razmenjeno je niz srdačnih reči, a da se radilo o susretu prijatelja govori i segment razgovora u kome su Sarvaš i Čestić nasmejali prisutne:

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2017.05.30

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 39
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen