Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

ОNA JE MRS LADY OF THE WORLD!


Prošlog vikenda naša sugrađanka Violeta Kelečević učestvovala je na svetskom takmičenju lepote za gospođe koje je održano u Rigi. Po prvi put je neka dama predstavljala našu zemlju na ovom takmičenju i nismo se obrukali. Violeta se vratila sa titulom.


Za one koji ne znaju, Violeta Kelečević  je fakultetski obrazovana i zaposlena je kao građevinski ispektor u opštini Srbobran, tako da se njene koleginice sa odeljenja, ovih dana hvale da imaju sertifikat da su najlepše odeljenje u opštini. Šalu na stranu gospođa Kalečević postigla je veliki uspeh i na pravi način reprezentovala našu zemlju.

U glavnom gradu Letoniije provela je pet dana. Bio je ovo njen prvi susret sa ovom zemljom na Baltiku. Puna je utisaka i svi su uglavnom pozitivni. Iza nje je stajala naša agencija Miss Yu i kako sama kaže iznenadila se kada je dobila poziv da učestvuje na takmičenju. Ovo takmičenje u lepoti je namenjeno pre svega ženama koje imaju između 28 i 45 godina, udate su i imaju decu, a okuplja dame iz celog sveta.

- Ovo je jedno veliko životno iskustvo. Upoznala sam zanimljive ljude, sa raznih strana sveta. Bilo je dosta naporno, jer aktivnosti su trajale od ranih jutarnjih sati do kasno uveče. Primio nas je gradonačelnik Rige, obiši smo mnoge znamenitosti glavnog grada Litvanije, imali bezbroj fotografisanja i konačno pripreme za finalno veče su bile opsežne i sadržajne, priča nam Violeta i dodaje:

- Svaka od učesnica tokom takmičenja, na finalnoj večeri imala je tri minuta da predstavi svoju zemlju. Mislim da sam iskoristila priliku da promovišem našu Srbiju na najbolji način. Govorila sam na engleskom i rekla sam da je Srbija jedna mala zemlja, ali prepuna lepota i srdačnih ljudi. Da smo veliki gurmani, tako da sam preporučila našu hranu, da smo zemlja u kojoj se poštuje tradicija, da imamo jako puno manastira koji su kulturno istorijske vrednosti i da svako ko dođe u Srbiju neće zažaliti.

Na naše pitanje odakle ona uopšte na ovom takmičenju, Violeta nam je uz osmeh odgovorila da je ona žena koja voli izazove, a da se ovo desilo sasvim slučajno.

- Zapravo pre izvesnog vremena vodila sam sestru da se prijavi na izbor za Miss. Sestra je inače iz Pirota koji je i moje rodno mesto i kada smo otišli u agenciju Miss Yu predložili su mi da se i ja prijavim u agenciju. Učinila sam to ne verujući da će to imati bilo kakvog efekta, međutim posle nekoliko meseci stigao je poziv za ovo takmičenje i da predstavljam Srbiju. Nije bilo lako doneti odluku i proihvatiti poziv, jer do sada nisam imala slično iskustvo, radim dosta odgovoran i stresan posao, imam dvoje male dece, ali zahvaljujući podršci koju sam dobila pre svega od mog supruga, odlučila sam da prihvatim poziv.

Violeta Kalečević u društvu sa MRS Singapura

- Osvojila si titulu Lady of the world, osvetla si nam obraz i Srbija može da bude ponosna na tebe. Da li očekuješ da bi uspeh mogao bitnije da utiče na tvoj život?

- Iz agencije su mi rekli da ću najverovatnije biti jedan od promotera u raznim projektima koje ova agencija organizuje i u kojima učestvuje, ali meni su na prvom mestu moja porodica i posao, a ovo je nešto što se desilo i čega ću se sigurno sa radošću sećati. Jedno veliko životno iskustvo i bila je ovo prilika da s ponosom predstavim našu Srbiju i upoznam divne ljude, pre svega žene sa raznih svetskih meridijana. Iskoristila bih ovu priliku da se zahvalim svojoj porodici, familiji, prijateljima, mom Srbobranu, Pirotu, posebno mom divnom suprugu na velikoj podršci! Veliko hvala od srca!

Inače, pobednica takmičenja bila je Barbara Monika Rodrigez, gospođa koja je predstavljala Belgiju.

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2017.06.01   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 45
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen