Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

PRIBLIŽAVA SE KRAJ ŠKOLSKE GODINE!


U OŠ "Vuk Karadžić" poslednji dani nastavne godine, osim što se polako zaključuju ocene, teku u znaku priredbi i predstava....


 

Najpre su u petak učenici prvog i trećeg razreda pod rukovodstvom svojih učiteljica Snežane Ostojić, Vesne Todorović, Snežane Džambas, Nataše Žikić, Milice Marić, kao i nastavnice engleskog jezika Milane Dašić prikazali muzičko-scensku priredbu "Muzika je put do sreće".

Pred prepunim školskim holom roditelja i svih zainteresovanih Srbobranaca, najmlađi učenici su pokazali sve što su naučili tokom ove školske godine putem pesme, sviranja instrumenata, glume i pokreta. U izradi kostima pomagali su im i njihovi roditelji.

Danas su učenici osmog razreda svojim drugovima i nastavnicima prikazali izvedbu "Sumnjivog lica".

Pod rukovodstvom nastavnice srpskog jezika Dragane Čokić učenici su pripremili predstavu, kostime i scenografiju. Ideja je potekla od samih učenika i iako su pred njima brojne obaveze naredne nedelje kada su planirani završni ispiti, oni su želeli da se i na ovaj način oproste od svoje škole u kojoj su stekli prva znanja, pa samim tim i dramska umeća. Smeh se prolamao u publici, roditelji i nastavnici su bili veoma zadovoljni, a naročito činjenicom da su deca sama pokrenula ovakvu inicijativu.

Takođe su danas i mali đaci koji pohađaju produženi boravak priredili završnu priredbu za svoje roditelje, pod stručnim rukovodstvom učiteljica  Jovane Jovičić i Marine Čalenić. Priredba je u celini bila posvećena prijateljstvu i jednakosti među svom decom, vrednostima koje se posebno i svakodnevno neguju u produženom boravku u Vuku, u kome deca provode veliki deo dana kao mala porodica. 

Postavio: Administrator dana 2017.06.05   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin