Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / DruÅ¡tvo

U KUĆNOJ POSETI KOD LAZE I SOJKE!


O ovom ljubavnom paru smo nedavno pisali. O tome kako godinama već, svojim dolaskom najavljuju proleće i odlaskom iz našeg Srbobrana poručuju nam da je vreme da se pripremamo za zimu koja dolazi. Od skoro u gnezdu nisu više samo njih dvoje, tu su i dvoje mladih. "RODILI SE RODIĆI MALI".


Za vikend je u Srbobranu bio naš prijatelj Milan Radišić. Došao iz Budimpešte u zavičaj. Sa sobom doneo je dron. Ova fotografija je rezultat njegovog fotografskog umeća. Po prvi put smo u prilici da malo zavirimo u kuću ove dve rode koje su godinama u gnezdu zgrade na uglu Miloša Obilića u ulice Cara Lazara. Nismo sigurni da li je ovo srećni otac, ili brižna majka, ali prilikom ove posete jedno od dvoje roditelja bilo je u nabavci.

Kada smo u aprilu objavili tekst pod naslovom "Ljubav se vratila u naš grad" i priču o rodama, uputili smo Vam poziv da predložite imena za ove dve rode. Stiglo nam je nekoliko predloga, a mi smo se odlučili da je najbolji predlog poslala Bojana Ratkovica. Ona je predložila da se naše rode zovu Laza i Sojka. Bojana je osvojila podlogu za miša sa znakom našeg portala i sladoled i limunadu za dvoje u poslastičarnici "Boki". Bojani čestitamo, ali čestitke i za Lazu i Sojku koji su dobili dva mala rodića i ovih dana imaju "pune ruke posla". Treba decu odhraniti, da stanu na svoje noge i zaplove nebom po ugledu na roditelje.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2017.06.05

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin