Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

OD SADA ČLANOVI OPŠTINSKOG VEĆA PRIMAJU GRAĐANE!


Koji problemi i kakve muke muče građane od sada će svi stanovnici naše opštine moći da podele i sa članovima Opštinskog veća i to institucijalno, tako što će ih većnici primiti i sa njima razgovarati.


Svi članovi Ooštinskog veća od sada će morati da u svoj raspored rada planiraju i razgovor sa građanima, jer se tim povodom formira institut "otvoreni dan" i to svake nedelje.

Ova odluka doneta je na današnjoj sednici Opštinskog veća kojom je predsedavao Neško Čestić, predsednik opštine Srbobran.

- Članovi Opštinskog veća moraju se više angažovati u rešavanju problema građana. Oni će biti u obavezi da određenim danima primaju građane i razgovaraju sa njima o temama koje pripadaju njihovim resorima. Ovo nije bila praksa nekih ranijih godina, sve probleme rešavao je jedan čovek, u prošlom mandatu bila je nešto bolja situacija, uz neke pritužbe, pa smo rešili da sve to po prvi put promenimo - svi članovi Opštinskog veća će se brinuti o problemima građana u svom resoru, rekao je Čestić u izjavi za medije nakon sastanka.

Čestić je najavio da će prvi radni dan sa novim obavezama članova OV, biti naredni ponedeljak.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2017.06.06   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin