Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

ULAŽE SE VIŠE OD 6 MILIONA DINARA U KANALSKU MREŽU!


Zajedničko ulaganje opštine i pokrajine u kanalsku mrežu je logičan potez i zbog toga izražavamo zadovoljstvo saradnjom sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, ali i Vladom Vojvodine, kazao je danas Neško Čestić, predsednik opštine Srbobran.


Na osnovu Ugovora koji je danas potpisao Neško Čestić, predsednik opštine Srbobran, stiže iz pokrajine 3.1 miliona dinara bespovratnih sredstava za uređenje kanalske mreže na teritoriji naše opštine. Otprilike još toliko novca, iz sopstvenog budžeta, opština je na osnovu ovog Ugovora obavezna da uloži u ovaj projekat.

- Svako ulaganje u poljoprivredu je jako važno za našu opštinu. Mi smo kao lokalna samouprava strateški opredeljeni da je poljoprivreda prioritet razvoja naše opštine i zbog toga svaki put kada naiđemo na razumevanje u Pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, kao i u ostalim institucijama sistema to doživljavamo kao značajan podstrek. Naša saradnja sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, kao i sa Vladom Vojvodine je odlična i u tom smislu izražavam veliko zadovoljstvo, rekao je za naš portal Neško Čestić.

Današnjem potpisivanju ugovora prisustvovali su Vuk Radojević, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Đorđe Milićević, potpredsednik Vlade Vojvodine.

- Na ovaj način će se zajedničkim sredstvima obezbediti dodatne finansije vodoprivredi Vojvodine i raditi, i na uređenju crpnih stanica, ispusta, ustava i propusta, odnosno na sveukupnom uređenju svih vodoprivrednih objekata u okviru kanalske mreže, rekao je danas Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Vuk Radojević.

Ukupna sredstva koja je Sekretarijat opredelio za ovu namenu su 480 miliona dinara, a raspoređena su na 40 opština u Vojvodini.

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2017.06.14   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 42
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen