Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

TRENIRAJTE, USKORO POČINJE II MEMORIJALNI TURNIR


Pripreme za turnir su uveliko u toku, ove godine učestvuje 24 ekipe a turnir počinje krajem juna. Najbolji idu na osam dana u Orošhazu!


S obzirom da i ove godine kao jedan od medijskih sponzora turnira u malom fudbalu je Srbobran.net, nakon najave na facebooku, danas smo razgovarali i sa Todorom Šimpragom, članom Opštinskog veća zaduženog za sport i omladinu.

Želili smo da dobijemo potpunu informaciju i da čujemo iz prve ruke dokle se stiglo sa pripremama i šta nas to očekuje već za dve nedelje. Evo šta nam je Šimpraga rekao:

Podsetićemo vas pre godinu dana ovaj turnir bio je pored turnira u basketu 3x3 događaj koji je obeležio leto, a na otvaranju je o velikom hroničaru života u našoj opštini tokom dvadesetog veka i sportskom entuzijasti i novinaru Milenku Genčiću, govorio Marko Marković, novinar Radija Srbobran, koji nas je zauvek napustio ove godine.

Ovo je ujedno podsećanje na Marka, a na fotografiji sa prošlogodišnjeg turnira, pored Marka je njegova supruga Slađa, iza Marka je ćerka Milenka Genčića, Ivanka Garić, a sa strane su Todor Šimpraga i autor portala Srbobran.net, Aleksandar Šijačić.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2017.06.14

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin