Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/800/trenirajteuskoro-poinje-ii-memorijalni-turnir/

Verzija za štampu / To ScreenviewTRENIRAJTE, USKORO POČINJE II MEMORIJALNI TURNIR


Pripreme za turnir su uveliko u toku, ove godine učestvuje 24 ekipe a turnir počinje krajem juna. Najbolji idu na osam dana u Orošhazu!


S obzirom da i ove godine kao jedan od medijskih sponzora turnira u malom fudbalu je Srbobran.net, nakon najave na facebooku, danas smo razgovarali i sa Todorom Šimpragom, članom Opštinskog veća zaduženog za sport i omladinu.

Želili smo da dobijemo potpunu informaciju i da čujemo iz prve ruke dokle se stiglo sa pripremama i šta nas to očekuje već za dve nedelje. Evo šta nam je Šimpraga rekao:

Podsetićemo vas pre godinu dana ovaj turnir bio je pored turnira u basketu 3x3 događaj koji je obeležio leto, a na otvaranju je o velikom hroničaru života u našoj opštini tokom dvadesetog veka i sportskom entuzijasti i novinaru Milenku Genčiću, govorio Marko Marković, novinar Radija Srbobran, koji nas je zauvek napustio ove godine.

Ovo je ujedno podsećanje na Marka, a na fotografiji sa prošlogodišnjeg turnira, pored Marka je njegova supruga Slađa, iza Marka je ćerka Milenka Genčića, Ivanka Garić, a sa strane su Todor Šimpraga i autor portala Srbobran.net, Aleksandar Šijačić.

S.N.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign