Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Prednosti malih sredina

BILO JE OVO FANTASTIČNO ISKUSTVO!


Nakon nastupa u hali Mostonga u Somboru jednoglasno su izjavile Đurđina, Bojana i Jelena, tri devojčice koje su predstavljale Srbobran na dečijem festivalu "Srbija u ritmu Evrope".


Iako nisu uspele da ostvare veći rezultat, sasvim sigurno, njih tri bile su sasvim prristojan promoter naše sredine. Hala sportova u Somboru u jednom trenutku orila se "Srbobran, Srbobran", od poklika navijača koji su došli da podrže naše devojčice.

Svi koji su želeli da vide i čuju kako pevaju deca iz 20 gradova Srbije, mogli su da ih čuju i vide, juče na TV Prva u direktnom prenosu.

Nakon glaanja žirija i publike koja je glasala sms-om, prvo mesto pripalo je deci iz NIša, koja su pevala na turskom, tako da će sledeće godine domaćin festivala biti Niš.

Opština Srbobran obezbedila je autobus za navijače koji su pratili Đurđinu, Jelenu i Bojanu, a sa njima su bili predsednik SO Srbobran, Radivoj Paroški i direktorka Doma kulture, Branislava Sekulić.

U stručnom žiriju koji je ocenjivao učesnike festivala našu opštinu zastupala je Jasmina Stolić.

Opšti utisak svih koji prate ovaj festival je pozitivan i svi se slažu da je ovaj put, u odnosu na prošlogodišni koji je održan u Ćupriji, organizacija bila daleko bolja.

Organizator se potrudio i da transparentnost glasanja bude očitija, tako da je na zvaničnom sajtu organizacije festivala "Srbija u ritmu Evrope" objavljen kompletan izveštaj kako je Srbija glasala.

Devojčice koje su ove godine predstavljale našu opštinu, ali i ambasadu Nemačke, zaslužile su sve pohvale, a prve čestitke su stigle već po silasku sa scene.

Vidimo se dogodine u Čairu!

S.Š.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Prednosti malih sredina" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Administrator dana 2017.06.26   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Agrosimsa
Nijansa
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world