Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/818/bilo-je-ovo-fantastino-iskustvo/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewBILO JE OVO FANTASTI─îNO ISKUSTVO!


Nakon nastupa u hali Mostonga u Somboru jednoglasno su izjavile ─Éur─Ĺina, Bojana i Jelena, tri devoj─Źice koje su predstavljale Srbobran na de─Źijem festivalu "Srbija u ritmu Evrope".


Iako nisu uspele da ostvare ve─çi rezultat, sasvim sigurno, njih tri bile su sasvim prristojan promoter naše sredine. Hala sportova u Somboru u jednom trenutku orila se "Srbobran, Srbobran", od poklika navija─Źa koji su došli da podr┼że naše devoj─Źice.

Svi koji su ┼żeleli da vide i ─Źuju kako pevaju deca iz 20 gradova Srbije, mogli su da ih ─Źuju i vide, ju─Źe na TV Prva u direktnom prenosu.

Nakon glaanja ┼żirija i publike koja je glasala sms-om, prvo mesto pripalo je deci iz NIša, koja su pevala na turskom, tako da ─çe slede─çe godine doma─çin festivala biti Niš.

Opština Srbobran obezbedila je autobus za navija─Źe koji su pratili ─Éur─Ĺinu, Jelenu i Bojanu, a sa njima su bili predsednik SO Srbobran, Radivoj Paroški i direktorka Doma kulture, Branislava Sekuli─ç.

U stru─Źnom ┼żiriju koji je ocenjivao u─Źesnike festivala našu opštinu zastupala je Jasmina Stoli─ç.

Opšti utisak svih koji prate ovaj festival je pozitivan i svi se sla┼żu da je ovaj put, u odnosu na prošlogodišni koji je odr┼żan u ─ćupriji, organizacija bila daleko bolja.

Organizator se potrudio i da transparentnost glasanja bude o─Źitija, tako da je na zvani─Źnom sajtu organizacije festivala "Srbija u ritmu Evrope" objavljen kompletan izveštaj kako je Srbija glasala.

Devoj─Źice koje su ove godine predstavljale našu opštinu, ali i ambasadu Nema─Źke, zaslu┼żile su sve pohvale, a prve ─Źestitke su stigle ve─ç po silasku sa scene.

Vidimo se dogodine u ─îairu!

S.Š.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Prednosti malih sredina" koji je finansijski podr┼żan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podr┼żanom medijskom projektu nu┼żno ne izra┼żavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign