Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

ZRNO ZA SPORT!


Odbojkaški klub Elan Volley i košarkaški klub Akademik, u saradnji sa Zemljoradničkom zadrugom “ANOVA”, ovih dana pokrenuli su akciju pod nazivom “ZRNO ZA SPORT”.


U akciji pozivaju sve poljoprivredne proizvođače da svojim prilogom, odvajajući deo svojih proizvoda u korist dece, sportista i sportiskinja ova dva kluba, pomognu njihovom normalnom funkcionisanju.

OK Elan Volley i KK Akademik su dva najviše rangirana sportska kolektiva u našoj opštini, članovi su druge savezne lige i okupljaju veliki broj devojčica i dečaka, ali takmičenja svih selekcija u ovim klubovima iziskuju i velike troškove koje oni ne mogu da pokriju pa su se odlučili da i na ovaj način pokušaju da prikupe sredstva koja su im neophodna za dalji rad.

 - Akcija će trajati do oktobra meseca pa molimo poljoprivredne proizvođače da svojim prilogom u vidu izdvajanja dela poljoprivrednih proizvoda pomognu ova dva sportska kolektiva u cilju još boljeg rada i ostvarivanja još boljih rezultata, kaže se u pozivu na saradnju i dodaje:

- Podsećamo poljoprivrednike da na prijemnim mestima gde predaju svoje proizvode, ukoliko žele da pomognu, mogu se prijaviti kod radnika koji je zadužen za prijem. 

Postavio: Administrator dana 2017.06.28   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 51
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen