Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/824/zrno-za-sport/

Verzija za tampu / To ScreenviewZRNO ZA SPORT!


Odbojkaški klub Elan Volley i košarkaški klub Akademik, u saradnji sa Zemljoradničkom zadrugom “ANOVA”, ovih dana pokrenuli su akciju pod nazivom “ZRNO ZA SPORT”.


U akciji pozivaju sve poljoprivredne proizvođače da svojim prilogom, odvajajući deo svojih proizvoda u korist dece, sportista i sportiskinja ova dva kluba, pomognu njihovom normalnom funkcionisanju.

OK Elan Volley i KK Akademik su dva najviše rangirana sportska kolektiva u našoj opštini, članovi su druge savezne lige i okupljaju veliki broj devojčica i dečaka, ali takmičenja svih selekcija u ovim klubovima iziskuju i velike troškove koje oni ne mogu da pokriju pa su se odlučili da i na ovaj način pokušaju da prikupe sredstva koja su im neophodna za dalji rad.

 - Akcija će trajati do oktobra meseca pa molimo poljoprivredne proizvođače da svojim prilogom u vidu izdvajanja dela poljoprivrednih proizvoda pomognu ova dva sportska kolektiva u cilju još boljeg rada i ostvarivanja još boljih rezultata, kaže se u pozivu na saradnju i dodaje:

- Podsećamo poljoprivrednike da na prijemnim mestima gde predaju svoje proizvode, ukoliko žele da pomognu, mogu se prijaviti kod radnika koji je zadužen za prijem.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign