Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

TURNIR MOŽE DA POČNE!


Ovo nam je večeras potvrdiio Todor Šimpraga, član Opštinskog veća čija nadležnost su sport i omladina. Na drugom Memorijalnom turniru "Milenko Genčić" u malom fudbalu 3x3 nastupiće 24 takmičarske ekipe, a planirano je i niz revijalnih utakmica.


Turnir počinje u petak u 20.00h, a plan organizatora je da svake večeri, dok turnir traje, po rasporedu se igra 6 - 7 utakmica.Ekipe će se za titulu šampiona takmičiti u četiri gruoe po šest ekipa.

- Naša su očekivanja da ponovimo uspeh turnira od prošle godine i da na Trg republike dovedemo Srbobrance svih generacija koji će uživati u malom fudbalu i toplim letnjim večerima. Bez velike promocije i stvarnog marketinga vrlo lako smo okupili 24 ekipe što nam uliva nadu da s pravom očekujemo veliku posetu.Pozivam sve građane naše opštine da u petak dođu na Trg republike i da napravimo pravu letnju sportsku atmosferu. Teren je obeležen, reflektori su postavljeni, tako da sve je spremno i sa radošću čekamo početak turnira, rekao je za naš portal, Šimpraga.  

Postavio: Administrator dana 2017.06.28

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen