Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

PRVA PROZIVKA IGRAČA I PROVERA SPOSOBNOSTI


Na stadionu u Šumici održan je prvi trening i prva prozivka igrača pred početak nove sezone, takođe u toku je upis u školu fudbala za najmlađe, a puleni trenera Jolića otišli su na letnju pauzu...


Trener plavo belih okupio je igrače, nakon letnje pauze i prvi sastanak održan je u nedelju ujutro. Pored igrača, trenera Svetozara Sovilja na treningu su bili članovi rukovodstva kluba. Predsednik kluba, Slaviša Tešanović informisao nas je da je uprava dobila dva nova člana. U Upravni odbor kluba ušli su Zoran Tomović, preduzetnik i nekadašnji fudbaler FK Elan, Drago Popović.

Pored igrača koji su u prošloj sezoni branili boje plavo belih, dosta novih igrača je u konkurenciji za prvi tim. Ko će obezbediti svoje mesto u prvoj postavi znaće se nakon priprema, ali želja trenera i uprave je da se pokuša sa pojačanjima do prvog mesta i ulazak u viši rang takmičenja.

Trener Sovilj

Ambiciozno se ulazi u novu sezonu, a dokaz tome je i metoda koja je juče primenjena na prvom treningu. Naime svim igračima je rađena terenska procena maksimalne potrošnje kiseonika.

- Koristeći najnoviju metodu za ovu proveru dosta toga se saznaje o mogućnostima i izdržljivosti igrača. Na osnovu rezultata koji se dobiju trener može jasno da vidi koliki je napredak ostvaren tokom priprema i koristeći najsavremenije metode treninga može značajno da unapredi sposobnosti svojih igrača. Inicijalno testiranje koje je sada urađeno, treneru će dati dobre informacije na kom nivou je razvijena izdržljivost njegovih igrača. Na osnovu tih podataka on može pravilno da ostvari intervale i doziranje treninga, intenzitet i obim, kako bi unapredio njihovu maksimalnu potrošnju kiseonika  i nivo izdržljivosti, saznali smo od profesora doktora Slavka Molnara i Marko Dušića asistenta sa fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu, koji su radili ovaj test.

Iz FK Srbobran stižu nam još dve vesti:

FK SRBOBRAN
UPIS NOVIH ČLANOVA
Dragi roditelji i deco FK SRBOBRAN vrši upis novih članova generacije dečaka i devojčica 2010 i mlađi.Upis novih članova počeće 15.07.2017 godine u 18 časova na stadionu u Šumici.Prilikom upisa dece obavezno je prisustvo jednog roditelja.Poneti sportsku opremu (šorc,majicu i patike), dalje upis novih članova vršiće se na treninzima.O svim pojedinostima možete se informisati kod koordinatora za mlađe kategorije FK SRBOBRAN Dragana Ornjakov na tel: 063 595 957
Naš cilj je da približimo sport deci,obučimo i osposobimo što više dece za veliki fudbal,a uz to usmerimo ih na sport koji će kasnije da im bude stil života.Dobrodošli u svet fudbalske igre!“Samo igraj,zabavljaj se i uživaj“ jer fudbal je zabava ! Deco,vidimo se na stadionu u Šumici!

Za dečake 2006 - 2007 i 2008- 2009 godište u toku je letnja pauza. Okupljanje je polovinom avgusta.

- Završili smo uspešno sezonu, hteo sam da se malo skupimo i obeležimo kraj sezone, rekao je za naš portal Dušan Jolić, trener ovih selekcija, povodom druženja koje su organizovali u klupskim prostorijama.

Jolić još dodaje:

- Napravili smo druženje, roštiljali smo, bilo je i torte, igrali se, zabavili, a sve sa ciljem da deci bude lepo. Svi su bili zadovoljni i deca i roditelji i gledaćemo da nastavimo tako i dalje. Krećemo sa treninzima polovinom avgusta, a svi koji žele da nam se prisruže su dobrodošli. Sva deca mlogu da dođu da probaju, pa ako im se dopadne, mogu da nam se pridruže.

R.Š.

 

  

Postavio: Administrator dana 2017.07.10

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen