Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Vesti

O G L A S ZA IZDAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA


Na osnovu člana 7. Uredbe o uslovima pribavljanja i otuđenja nepokretnosti neposrednom pogodbom, davanja u zakup stvari u javnoj svojini i postupcima javnog nadmetanja i prikupljanja pismenih ponuda („Sl. glasnik RS“ br. 24/2012, 48/2015 i 99/2015), Odluke Upravnog odbora Doma zdravlja „Dr Đorđe Bastić“ Srbobran br. 881/6 od 09.06.2017. godine o izdavanju u zakup poslovnog prostora, Komisija za sprovođenje postupka javnog nadmetanja objavljuje sledeći


O G L A S
ZA IZDAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA U TURIJI
I NADALJU PUTEM JAVNOG NADMETANJA

Dom zdravlja „Dr Đorđe Bastić“ Srbobran izdaje u zakup poslovni prostor sa odgovarajućom opremom i sitnim inventarom predviđenim u Listi opreme za obavljanje stomatološke zdravstvene zaštite u zdravstvenim ustanovama primarne zdravstvene zaštite i to:


A) Poslovni prostor koji se nalazi u prizemnoj stambenoj zgradi ambulante Turija u Turiji, ul. Svetog Save br. 26 i koji se sastoji iz stomatološke ordinacije ukupne površine 18 m2 i zajedničkih prostorija koje čine: čekaonica (deo hodnika), sanitarni čvor za osoblje i sanitarni čvor za pacijente.


B) Poslovni prostor koji se nalazi u prizemnoj stambenoj zgradi ambulante Nadalj u Nadalju, ul. Lazara Rakića br. 40A i koji se sastoji iz stomatološke ordinacije ukupne površine 12 m2 i zajedničkih prostorija koje čine: čekaonica (deo hodnika), sanitarni čvor za osoblje i sanitarni čvor za pacijente.
Poslovni prostor i oprema izdaju se u zakup radi pružanja zdravstvenih usluga iz oblasti stomatološke zdravstvene zaštite na primarnom nivou zdravstvene zaštite.


Poslovni prostor i oprema koji se izdaju u zakup mogu se razgledati svakog radnog dana u vremenu od 08,00 do 13,00 časova.
Minimalni mesečni iznos zakupnine za poslovni prostor u Turiji i Nadalju je 160 eura računajući po srednjem zvaničnom kursu Narodne banke Srbije na dan objavljivanja oglasa putem radio Srbobrana 10.08.2017. godine.


Učesnik u postupku javnog nadmetanja dužan je da uplati depozit u visini 20% minimalnog mesečnog iznosa zakupnine. Depozit se uplaćuje pre početka postupka javnog nadmetanja uplatom na račun broj 840-532667-08 Doma zdravlja „Dr Đorđe Bastić“ Srbobran. Postupak javnog nadmetanja održaće se dana 21.08.2017. godine u Domu zdravlja „Dr Đorđe Bastić“ Srbobran (sala za sastanke na prvom spratu), u Srbobranu, ul. Jovana Popovića br. 25/1 sa početkom u 09,00 časova.


Uplaćeni iznos depozita biće vraćen učesnicima koji nisu uspeli u postupku javnog nadmetanja.
Za sve bliže informacije možete se obratiti Komisiji za sprovođenje postupka javnog nadmetanja na tel. 730-600 lok.104. 

Postavio: Administrator dana 2017.08.10   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen