Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

"TRAŽIM MUŽA" I JELICA BRESTOVAC U SRBOBRANU!


Monodrama po tekstu Dušana Radovića stiže u Srbobran...


Nakon gotovo sto izvođenja monodrame "Tražim muža" širom Srbije, zemljama regiona, Švajcarske i Švedske, glumica Jelica Brestovac će se sa pomenutom predstavom predstaviti i Srbobranskoj publici. Predstava će biti odigrana u sali Malog pozorišta (Pozorištance) u četvrtak 26,05. sa početkom u 20.00h.

Urnebesna predstava "Tražim muža" je monodrama kabaretskog tipa rađena po citatima iz knjige "Ženski razgovori" našeg poznatog pisca Duška Radovića koji je sa puno dobronamerne ironije i prostodušnog humora analizirao sve stereotipe muško-ženskih odnosa.

U okviru predstave, kroz nekoliko različitih ženskih likova, videćemo šta su sve žene spremne da učine kako bi osvojile željenog muškarca, i kako tog istog muškarca zadržati u svom životu. Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od tih likova, a svaki muškarac će poželeti da baš on bude "taj".

Shvatićemo da "muškarci kakvi god da su, žene će ih uvek voleti" i da je to je večita igra iz koje niko ne izlazi kao gubitnik. Monolozi su vrlo duhoviti, a cela predstava je protkana muzikom i plesom, kao važnim faktorom zavođenja. Tokom cele predstave učestvuje i publika. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.05.18

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 58
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen