Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

ODBORNICI SO OPŠTINE SRBOBRAN DANAS U KLUPAMA


Na dnevnom redu 13.sednice SO Srbobran nalazi se 16 tačaka dnevnom reda, a sednicu je zakazala predsednica opštinske skupštine, MIlena Alargić.


Sednica je počela sa dovoljnim brojem odbornika u devet sati, a raspravlja se, između ostalog o usvajanju Lokalnog antikorupcijskog plana, odluci o načinu i postupku ostvarivanja prava na dodelu bespovratnih sredstava iz budžeta opštine za ovu godinu, kao i o predlogu za imenivanje novog vršioca dužnosti direktora Centra za fizičku kulturu, rekreaciju i turizam opštine Srbobran, gde je predložen umesto dosadašnje vd direktorke Bojane Jokić, predložen Slobodan Subić, kao i o ponovnom  imenovanju Branislave Sekulić na mesto vd direktora Doma kulture. Ona već obavlja ovu funkciju godinu dana.

Odbornici će razmatrati odluka o usvajanju Lokalnog antikorupcijskog plana (LAP) Opštine Srbobran, kao i odluka o načinu i postupku ostvarivanja prava na dodelu bespovratnih sredstava iz budžeta Opštine Srbobran u 2017. godini.

Zakletvu člana Opštinskog veća na početku sednice položio je Stefan Mladenović, koji je na predhodnoj sednici izabran u ovo opštinsko telo.

Srbobran.net prati tok sednice i izvestiće o radu odbornika. 

Postavio: Administrator dana 2017.08.24

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 33
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen