Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/91/medalje-za-odbojkaice/

Verzija za tampu / To ScreenviewMEDALJE ZA ODBOJKAŠICE!


Odličan nastup mladih odbojkašica iz Srbobrana u Odžacima...


U nedelju 15. maja devojčice i devojke odbojkaškog kluba Elan Volley učestvovale su na turniru u mini odbojci u Ožacima.

Njih oko 40 odbojkašica takmičilo se u više kategorija, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 i 2006 godište.

Turnir je prvobitno bio planiran na glavnom trgu u centru Odžaka, ali su organizatori zbog vremenskih uslova odlučili da se takmičenje održi u sportskoj hali.

Među više stotina takmičarki Srbobranke su ostvarile izuzetno dobre rezultate.

U kategoriji 2001 godišta OK Elan Volley je imao prijavljene dve ekipe i u predtakmičenju su i jedna i druga ekipa ostvarile sve pobede tako da su se obe naša tima plasirale u finale.

Ekipa Elana 1 u sastavu Jovana Stojanović, Ivet Deme i Kristina Milović je osvojila prvo mesto, a Elan 2 u sastavu Jovana i Nataša Kupreščanin i Smiljana Ivanović drugo.

Ekipa iz kategorije 2002 godište (Marija Magdalena Šneberger, Anja Gavrilov, Nikolina Popović i Ana Gajić)  nije zaostajala za starijim drugaricama, nakon takođe svih pobeda u predtakmičenju ulaze u finale, ali su tu nažalost poklekle pred domaćom ekipom OK Goks In iako su vodile sa 1:0 u setovima i bile tri poena nadomak pobede, pa su na kraju poražene sa 1:2 osvojivši srebrnu medalju.

Ekipa 2004 godišta je nakon neizvesne borbe za treće mesto uspela ipak da se okiti bronzanom medaljom.

Odbojkašica Elana Smiljana Ivanović je proglašena za najbolju igračicu na turniru.

40 devojčica podeljenih u 10 ekipa odigrale su ukupno 38 mečeva i od toga su osvarile 26 pobeda što je pokazatelj dobrog i stručnog rada u klubu.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign