Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

SMENA NA KLUPI FK SRBOBRAN


Fudbaleri FK Srbobran juče su se vratili sa gostovanja u Apatinu sa jednim bodom. Nakon dve utakmice koje su odigrali bez golova i pobede u prošlom kolu, protiv slabe ekipe iz Srpskog Miletića, uprava je odlučila da se zahvali na saradnji treneru Sovilju.


VFL Sever 3.kolo

FK MLADOST (Apatin) - FK SRBOBRAN 0:0

Od juče Svetozar Sovilj nije više trener plavo belih iz Šumice. Kako saznajemo dogovor je postignut sa Miroslavom Kneževićem iz Vrbasa da u nastavku prvenstva preuzme kormilo i mesto šefa stručnog štaba.

- Ušli smo sa velikim ambicijama u ovo prvenstvo i rezultati postignuti u prva tri kola ne opravdavaju naša očekivanja. Dogovorili smo se u upravi kluba da se zahvalimo treneru Sovilju na dosadašnjoj saradnji i da dovođenjem novog - starog šefa stručnog štaba, Miroslava Kneževića pokušamo da promenimo igru i da naš tim zaigra agresivnije i efikasnije, potvrdili su nam u upravi FK Srbobran.

U sledećem kolu, devetog septembra, na svom terenu plavo beli dočekuju FK Budućnost iz Gložana. Biće to prva, prava provera za trenera Kneževića, ali i da se vidi koliko je ovakav potez uprave opravdan i da li može da popravi kvalitet igre momaka u plavo belim dresovima.

Danas u 16.30 na stadionu u Turiji u trećem kolu VFL Sever, FK Mladost dočekuje FK Bačka iz Pačira koji se nalaze na začelju tabele, pošto u prva tri kola nisu uspeli da osvoje ni jedan bod. 

Postavio: Administrator dana 2017.09.03

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen