Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

PAMETNI PRAVE, BUDALE UNIŠTAVAJU!


Počela je nova školska godina. Osim učenika koji su seli u školske klupe, u vrtiće su pošla deca predškolske ustanove "Radost" i sve bi bilo super, međutim...


Više od reči govore ove fotografije, nastale u dvorištima vrtića PU "Radost". Koliko god se zaposleni u vrtićima trudili da urede vrtiće i dvorišta kako bi deci koja svakodnevno provode vreme u njima bilo što lepše i prijatnije, uvek se nađe neko ko je spreman da to pokvari.

- Posebno imamo problema u vrtićima Pepeljuga, Bambi i Crvenkapa na Begluku gde su nam proletos više puta novopostavljene sprave vadili napolje.Obraćali smo se policiji, ali i to je bilo bezuspešno. Ne znamo više šta da radimo. Po svemu sudeći, rešenje je video nadzor. Izgleda je to jedini način  da saznamo ko su vandali koji koriste noć da bi rušili i pravili haos u dvorištima vrtića, kaže za naš portal, Aleksandra Vrsajković, direktorka PU "Radost".

Poslednji takav nasrtaj na imovinu PU "Radost" desio se u noći između ponedeljka i utorka u dvorištu vrtića u ulici Laze Kostića.

Odavno je poznato da budali ne vredi govoriti i da budala uvek nađe još veću budalu koja će da joj se divi. Zato nećemo apelovati na budale koji uništavaju dečiju radost da to više ne rade. Ovaj put apelujemo na sve građane koji vide budale koji su zahvaljujući nepromišljenosti, bahatosti , budalaštini i iživljavanju, dobili svojih pet minuta slave, da ih prijave i tako pomognu da sačuvamo ono što smo zajedničkim parama izgradili za najmlađe, a njih da stigne zaslužena kazna. 

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2017.09.06   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen