Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

NA JEDINSTVENOM ZADATKU!


Kako da se projektima privuče novac, kako da unapredimo život u našoj zajednici, kako da se koordiniraju aktivnosti i zajednički dođemo do cilja, da izađemo iz kruga nerazvijenih opština, razgovaralo se na zajedničkom sastanku koji je okupio sve iz javnog sektora i predstavnike nevladinih organizacija...


Sastanak je organizovan u maloj sali opštine, a u ime domaćina govorili su Radivoj Paroški, predsednik opštine i Radivoj Debeljački član opštinskog Veća i rukovodilac Kancelarije za lokalno ekonomski razvoj.

- Cilj ovog sastanka je da uspostavimo strategiju i zajednički krenemo u rešavanje problema, da na organizovan način privučemo novac koji nije u opštinskom budžetu, već se nalazi u drugim kasama, u institucijama koje su podjednako spremne da podrže realizaciju projekata u opštini Srbobran, rekao je između ostalog Radivoj Paroški, predsednik opštine, izražavajući zadovoljstvo nakon sastanka. Evo njegove izjave:

Bio je ovo prvi u nizu sastanaka koji su planirani na ovom nivou.

Predstavnici organizacija i preduzeća iz javnog sektora, kao i predstavnici nevladinih organizacija imali su priliku da iskažu svoje želje, da kažu koji su to projekti koje planiraju i da ukažu na probleme koji ih usporavaju u relaizaciji. Takođe mogli su da čuju da će pojedni dobiti podršku kroz rebalans budžeta za ovu, ili u budžetu za narednu godinu.

S.N.

 

 

 

 

 

 

  

Postavio: Administrator dana 2017.09.07

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin