Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

NA JEDINSTVENOM ZADATKU!


Kako da se projektima privuče novac, kako da unapredimo život u našoj zajednici, kako da se koordiniraju aktivnosti i zajednički dođemo do cilja, da izađemo iz kruga nerazvijenih opština, razgovaralo se na zajedničkom sastanku koji je okupio sve iz javnog sektora i predstavnike nevladinih organizacija...


Sastanak je organizovan u maloj sali opštine, a u ime domaćina govorili su Radivoj Paroški, predsednik opštine i Radivoj Debeljački član opštinskog Veća i rukovodilac Kancelarije za lokalno ekonomski razvoj.

- Cilj ovog sastanka je da uspostavimo strategiju i zajednički krenemo u rešavanje problema, da na organizovan način privučemo novac koji nije u opštinskom budžetu, već se nalazi u drugim kasama, u institucijama koje su podjednako spremne da podrže realizaciju projekata u opštini Srbobran, rekao je između ostalog Radivoj Paroški, predsednik opštine, izražavajući zadovoljstvo nakon sastanka. Evo njegove izjave:

Bio je ovo prvi u nizu sastanaka koji su planirani na ovom nivou.

Predstavnici organizacija i preduzeća iz javnog sektora, kao i predstavnici nevladinih organizacija imali su priliku da iskažu svoje želje, da kažu koji su to projekti koje planiraju i da ukažu na probleme koji ih usporavaju u relaizaciji. Takođe mogli su da čuju da će pojedni dobiti podršku kroz rebalans budžeta za ovu, ili u budžetu za narednu godinu.

S.N.

 

 

 

 

 

 

  

Postavio: Administrator dana 2017.09.07

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 53
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen