Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

USPEŠAN VIKEND SRBOBRANSKIH FUDBALERA


Sva četiri fudbalska kluba iz naše opštine proteklog vikenda zabeležili su prvenstvene pobede. Počelo je prvenstvo i u tkz Bundes Patos ligi, a prvu pobedu na domaćem terenu zabeležili su igrači FK Mladost - Radost.


Golovima Sadžakova, Živkova i Filipovića, ekipa sa Rajčura zabeležila je prva tri boda. Oni su se u nedelju, kod kuće, sastali sa FK Krivaja i igrački, ali i rezultatski nadigrali protivnika. Konačan rezultat utakmice bio je 3:0 što je bio dovoljan razlog za slavlje.

Zadovoljni nakon pobede...

(Foto: Facebook)

Pobede su zabeležili i ostala tri tima sa teritorije naše opštine.Sa gostovanja, tri boda u Nadalj, doneli su igrači FK Napredak.

PFL Subotica

Bodovi su ostali u Šumici i na stadionu u Turiji nakon utakmica koje su FK Srbobran i FK Mladost iz Turije odigrali na domaćem terenu. Golgeterski su bili raspoloženi Turinci, tako da je golman Zadrugara čak pet puta vadio loptu iz mreže. Golove su postigli: Savović, Srdanov 2, Trivić 2.

VFL Sever

Fk Srbobran prvi put na teren je izašao pod dirigentskom palicom novog šefa stručnog štaba. Evo šta je u izjavi za naš portal povodom subotnje pobede i osvojena tri boda rekao Miroslav Knežević - Knjale, trener plavo belih: Hdjinac pojačanje iz fk kael ns i kapiten plavobelih ikrašev

Golove za plavo bele postigli su Hađinac, rasni golgeter, pojačanje u ovoj sezoni, doskorašnji igrač FK Kabel iz Novog Sada i kapiten ekipe iz Šumice Ikrašev.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2017.09.11

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin